Subota, 10/12 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
10/12Stouk vs Kardif SitiDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
08/12/2022 18:04
Prvu utakmicu nakon mesec dana pauze Stouk igra protiv tima iz glavnog grada Velsa. Meč je na programu u subotu u 16 časova.
Stouk

Domaćin je igrao dosta promenjivo pred odlazak na pauzu zbog održavanja Mundijala. Engleski drugoligaši igraće mnogo utakmica u narednom periodu i mogli bi reći da je pred nama ključni deo sezone. Ko posle \'\'Božićnog ludila\'\' izađe kao tim sa dobrim učinkom, biće mnogo bliže isunjenju svojih ambicija. Za Stouk je teško reći šta je konkretni cilj, već su daleko od borbe za povratak u Premijer ligu, mada su u Čempionšipu sve mođe promeniti posle samo par uzastopnih pobeda ili poraza. Trenutno su tek na 17. mestu, ali imaju samo šest bodova manje od prvog tima u zoni plej-ofa, pa prepostavljamo da je njima glavni cilj plasman u doigravanje. Pred pauzu su poraženi u Birmingemu od Vest Broma sa 2:0.

Kardif

Tim iz Velsa je dva mesta ispod Stouka na tabeli a ima samo jedan bod manje. Kardif je sa 24 osvojena boda mnogo bliži zoni ispadanja, od koje je udaljen samo jedan bod, nego od plej-of zone, mada je ta bodovna razlika svega sedam poena. Dakle, uz nekoliko pobeda Velšani bi se lako preselili, za početak, u gornji deo tabele, a onda i u plej.of zonu. Za to je potrebno pobeđivati u kontinuitetu a oni to baš i nisu radili u dosadašnjem toku sezone. Pred pauzu su imali dva vezana poraza i to oba na svom Milenijumu. Prvo su poraženi od Hal Sitija a onda i od Šefild junajteda. Uglavnom igraju slabo kao domaćini, vezali su četiri poraza,  a prethodnu pobedu ostvarili su još sredinom avgusta.

Predlog

Oba tima retko igraju nerešeno u poslednje vreme. Kardif nije remizirao na poslednjih deset utakmica u Čempionšipu, dok je Stouk bez nerešenog rezultata jedan meč manje i nije podelio bodove na prethodnih devet duela u prvenstvu. Možda baš sada bude remi, a naš predlog je igra gol-gol, smatrajući da je 1:1 možda i najrealnije. Za GG koeficijent u kladionici CircusBet iznosi 1,83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.