Subota, 24/12 - Fudbal, Azerbejdžan, Premier League
24/12Qabala vs Turan-T1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
23/12/2022 03:12
Nakon duže vremena, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz azerbejdžanskog fudbala, a ovog puta se radi o duelu između Gabale i Turana. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 12 časova.
Gabala

Fudbaleri Gabale igraju promenljivo ove sezone, a sigurno je da će jedan od primarnih ciljeva biti plasman na jedno od prva četiri mesta na tabeli, što na kraju donosi kvalifikacije za neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petoj poziciji uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasiranu Ziru.
Inače, u prošlom kolu je petoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod prvoplasiranog Karabaga, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Na poslednjih pet mečeva Gabala je ostvarila dva trijumfa, dva poraza, uz jedan remi.

Turan

Što se tiče Turana, primarni cilj će bez ikakve sumnje biti opstanak u društvu najboljih, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na šestom mestu na tabeli uz šest bodova viška u odnosu na najugroženije timove na tabeli.
U prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Nefčija, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, Turan se u poslednje vreme nije proslavio, pošto je ova ekipa na pet poslednjih mečeva doživela čak četiri poraza uz samo jedan remi.
Na gostovanjima je ovaj tim do sada ostvario dva trijumfa, tri remija i tri poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za četvrtu poziciju, Gabala prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima, a mišljenja smo da sve to neće biti preterano težak zadatak, s obzirom da Turan igra katastrofalno u poslednje vreme, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.50.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.