Sreda, 25/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
25/01Verder Bremen vs Union BerlinUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
23/01/2023 18:06
Dve ekipe na potpuno različit način su nastavili sezonu, domaćin katastrofalnim porazom, a gosti novom pobedom i to posle preokreta. Utakmica vanrednog kola Bundeslige igra se u sredu u 20.30.
Verder

\'\'Zeleni\'\' su se proletos vratili u Bundesligu, i to posle samo jedne sezone u Cvajti. Ispadanjem iz elite prekinuli su najduži niz koji je jedan nemački klub imao, i posle toga su rekorderi po broju prvoligaškim mečeva postili fudbaleri Bajerna. Za Verder je najvažnije da su ponovo u Bundesligi, prvi deo sezone odigrali su sasvim dobro, uzeli 21 bod iz 15 utakmica, ali početak drugog dela prvenstva nikako ne uliva nadu. naime, Verder je u subotu gostovao u Kelnu i u najvećem gradu Severne Rajne Vestfalije izgubio katastrofalno sa 7:1. Da sve bude gore i da još više zabrine navijače ovog slavnog kluba, Verder je u poslednjoj utakmici pred pauzu izgubio u Minhenu od Bajerna sa 6:1. Dakle, na dve prethodne utakmice primili su ukupno 13 golova, previše za bilo koji rang, a posebno za elitni nemački. Treba reći da nisu blistali na svom Vezeru jesenas, pobedili su samo tri puta, četiri puta izgubili i jednom remizirali.

Union Berlin

Malo je nedostajalo da Berlinci praznike proslave kao vodeći tim na tabeli. Bili su fudbaleri Uniona dugo na prvom mestu, ali su u finišu jeseni popustili, u tri poslednja kola u 2022. godini uspeli su da osvoje samo jedan bod i na tabeli su lidersku palicu prepustili Bajernu. Prava šteta za tim padom forme, pogotovo jer u tom intervalu ni rivali nisu bili nepobedivi, ali su ubedljivo poraženi u Leverkuzenu i Volfsburgu, a na svom terenu su igrali nerešeno sa Augzburgom. Da bi sve ponovo moglo da se vrati na početak pokazali su u subotu pobedom nad Hofenhajmom. Nisu dobro počeli, Sibačo je promašio još jedan penal, pa su gosti poveli, ali je Union upornom igrom u nastavku postigao tri gola i stigao do važna tri boda. Sada su na deobi drugog mesta sa Ajntrahtom i Frajburgom, a smanjili su zaostatak za dva boda za Bajernom koji sada ima pet bodova više.

Predlog

Ovo je treći duel Verdera i Uniona na Vezeru. Dok Berlinci nisu ušli u elitu nikad se nisu sastali, a prošle godine je Verder bio u drugoj ligi. Na oba ta gostovanja Union je slavio identičnim rezultatom u Bremenu sa 2:0, a dobili su i poslednji okršaj na svom terenu. Verder je pobedio samo u prvom odmeravanju snaga u Berlinu. Čini nam se da je gost bliži pobedi, ali su golovi najbolja opcija. Moralo bi da ih bde barem tri, a za 3+ u kladionici CircusBet kvota je sjajna i iznosi 2.06.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.