Utorak, 24/01 - Fudbal, Holandija, Eredivizija
24/01Emmen vs PSV1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
23/01/2023 18:28
Od utorka nas očekuju nekoliko veoma zanimljivih mečeva u Erediviziji, a za vas smo ovog puta pripremili susret između Emena i PSV-a. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 45 minuta.
Emen

Fudbaleri Emena igraju jako loše u poslednje vreme, a potvrda svega toga je i trenutno šesnaesto mesto na tabeli, koje na kraju šampionata znači i baraž sa trećeplasiranim timom iz druge holandske lige.
Na poslednja četiri susreta ova ekipa ne zna za trijumf, a u prošlom kolu je Emen poražen na gostovanju kod Neca, kada je bilo 3:1.
Inače, na domaćem terenu je do sada ova ekipa odigrala osam mečeva i ostvarila samo jedan trijumf, isto toliko poraza, ali i čak šest remija.

PSV

Malo ko se u prošlom kolu obradovao remiju Fejnorda i Ajaksa, kao što su to navijači PSV-a, koji je zbog toga preskočio Kopljanike na tabeli i približio se vodećem Fejnordu na samo tri boda zaostatka.
U prošlom kolu je tim iz Ajndhovena uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Vitesea, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je trećeplasirani tim na tabeli odigrao osam mečeva na strani i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i tri poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da se umeša u borbu za titulu, mišljenja smo da Sporting prosto mora da slavi na ovom susretu i da će se to i desiti, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.