Četvrtak, 02/02 - Fudbal, Turska, Superliga
02/02Konjaspor vs İstanbulspor1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
31/01/2023 13:50
Da li je vreme za prvu pobedu Aleksandra Stanojevića na klupi Konje? Ovaj tim u 22. kolu Super lige Turske dočekuje Istanbulspor.
Konja

Tim koji je sjajno započeo sezonu, bio u samom vrhu tabele, a golove primao na svakoj trećoj, četvrtoj utakmici, ušao je u krizu posle prekida prvenstva zbog Mundijala u Kataru. Od nastavka sezone Konjaspor ne zna za pobedu, pa je u međuvremenu došlo i do smene na klupi. Umesto Ilahana Paluta, koji je smenjen nakon poraza od Bešiktaša u konji, stigao ne bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević. Međutim, na svom debiju Stanojević je ispao iz kupa od Gaciantepa, a u dva prvenstvena kola Konja je oba puta izgubila, od Ankaragučua na svom terenu i Bašakšehira na strani. Sada su tek na 8. mestu i znatno su se udaljili od cilja, a to je izlazak u Evropu. Meč sa Istanbulsporom bi trebalo da bude nova prekretnica, a trijumf je svakako obavaze za domaćina.

Istanbulspor

Gosti su duboko u \'\'crvenoj\'\' zoni, nalaze se na pretposlednjem 18. mestu, s obzirom da ove sezone u Super ligi Turske igra neparan broj timova, njih 19. Iz lige će ispasti četiri tima, pa je pred ekipom Istanbulspora težak zadatak da ostave četiri ekipe iza sebe na kraju prvenstva. Sada su bolji samo od novajlije Umranijespora, sakupili su 15 bodova, dok \'\'fenejraš\'\' ima samo jedan manje. Ipak, Istanbulspor je na sedam utakmica odigranih posle završenog odmora pobedio dva puta. Jednom je to bilo na domaćem terenu protiv Kasimpaše, a drugi put na gostovanju kod Umranijespora, direktnog rivala sa dna tabele. U prošlom kolu ekipa iz Istanbula je dočekala Kajzeri i dođivela bolan poraz od 4:2. To je bio drugi uzastopni meč na kome su primili četiri gola, pošto su prethodno na gostovanju kod šampiona Trabzona izgubili 4:0.

Predlog

U prvom delus ezone, u Istanbulu, Konja je sa čak 4:0 pobedila Istanbulspor. Ipak, to se dogodilo još u avgustu, u vreme kada je Konja bila u mnogo boljoj formi nego što je sada. I pored svega toga domaćin mora pronaći način da zabeleži pobedu, jer će se u suprotnom navijači okrenuti, ne samo protiv uprave i igrača, već i Aleksandra Stanojevića koji je preuzeo vruć krompir u svoje ruke. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.