Četvrtak, 02/02 - Fudbal, Kipar, 1st Division
02/02Anorthosis vs Omonia Nicosia1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
31/01/2023 13:22
Kiparsko fudbalsko prvenstvo odavno nije bilo ovako interesantno, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Anortozisa i Omonije. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova.
Anortozis

Fudbaleri Anortozisa su podbacili ove sezone, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Apolon, a poznato je da je to šesto mesto ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u doigravanje.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala meč bez golova na gostovanju kod Dokse, dok je pre toga desetoplasirani tim na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Paralimnija, a taj meč je završen pobedom domaćeg tima od 1:0.

Omonija

Fudbaleri Omonije još uvek nisu osigurali plasman u doigravanje, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na sedmoplasirani Nea Salamis.
Na poslednjih pet susreta petoplasirani tim na tabeli je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je nekadašnji predstavnik Kipra u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odigrao jedan slab meč na svom terenu protiv Pafosa, koji je na kraju završen bez pogodaka, ali i bez previše šansi za postizanje istih.

Naš predlog

Omoniji su bodovi daleko potrebniji za razliku od domaćina koji je praktično izgubio sve šanse za plasmanom u doigravanje, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila sjajnu kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.