Petak, 03/02 - Fudbal, Španija, Segunda
03/02Malaga vs Real Oviedo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
02/02/2023 03:28
Španska Segunda odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Malage i Ovijeda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Malaga

Fudbaleri Malage imaju dosta problema ove sezone, što nam najbolje pokazuje podatak da se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na katastrofalnom 20. mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu, nekadašnji četvrtfinalista Lige šampiona je ostvario jedan trijumf, čak tri remija i jedan poraz, a u prošlom kolu je Malaga uspela da izvuče veoma važan bod na gostovanju kod Hihona, kada nije bilo golova.

Ovijedo

Ni Ovijedo ne igra nešto puno bolje od svog protivnika na večerašnjem susretu, ali je za razliku od Malage, Ovijedo dosta bolje plasiran, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na timove koji će na kraju napustiti Segundu.
Na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a u prošlom kolu je petnaestoplasirani tim na tabeli odigrao loš meč na svom terenu protiv drugog tima Viljareala, u kom su gosti zasluženo slavili sa 0:1.

Naš predlog

Malaga je pod moranjem, i nekadašnji prvoligaš zaista mora da slavi na ovom susretu ukoliko želi da se uključi u borbu za opstanak, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.