Subota, 04/02 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
04/02Benfika vs Casa PiaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
03/02/2023 03:58
Portugalska Primeira se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Benfike i Kasa Pije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Benfika

Kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da fudbaleri Benfike ove sezone dođu do prve titule šampiona Portugala još od 2018. godine.
Naime, u ovom trenutku se popularni Orlovi nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak osam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Porto, što ume da bude ogromna razlika za prvenstvo poput portugalskog.
U prošlom kolu je ova ekipa ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod nimalo naivne Aruke, a taj meč je završen rezultatom 0:3.

Kasa Pija

Kasa Pija je debitant u društvu najboljih i ako na taj način posmatramo stvari deluje da svi navijači ovog tima mogu da budu prezadovoljni, s obzirom da se njihova omiljena ekipa u ovom trenutku nalazi na fantastičnom petom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, što bi bio zaista nestvaran uspeh za Kasa Piju.
U prošlom kolu je ova ekipa posle nekoliko bledih mečeva ostvarila veoma važnu pobedu na domaćem terenu protiv Santa Klare, kada je bilo 2:1

Naš predlog

Mišljenja smo da će Benfika od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu gostiju zbog čega vam hrabro preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.