Subota, 04/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
04/02Aston Vila vs Lester SitiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/02/2023 13:52
Domaćin želi odličan niz rezultata da nastavi u meču sa Lesterom. Utakmica engleske Premijer lige igra se u subotu u 16 časova.
Aston Vila

Od dolaska odličnog trenera Emerija Aston Vila igra kao preporođena. Ne kažemo da Stiven Džerard nije dobar menadžer, ali očigledno da bivšem asu Liverpula treba još iskustva da bi na pravi način vodio neki premijerligaški tim. Daleko je Aston Vila od vrha tabele. Nalazi se tim sa Vila parka na 11. mestu i podjednako su udaljeni i od zone ispadanja i od mesta koje vodi u Evropu. Za njih je nekako najveća opasnost dosada u preostalom delu prvenstva. Vila je u poslednja četiri kola osvojila deset bodova ali je u tom intervalu neprijatno iznenadila u FA kupu porazom na svom terenu od nižerazrednog Stivenidža.

Lester

Pauza u prvenstvu potpuno je izbacila iz ritma ekipu Lestera. Na početku sezone Lisice su igrale vrlo loše, nalazile su se na poslednjem mestu ali su zatim ušle u seriju pobeda i krenule ka gornjem delu tabele. Međutim, zbog Mundijala u Kataru Premijer liga je prekinuta i nastavljena posle više od mesec dana. Od tog trenutka ekipa Brendona Rodžersa je u prvenstvu upisala četiri vezana poraza, a taj niz prekinuli su remijem sa Brajtonom u prethodnom kolu na svom King Paueru. Trenutno su na 14. mestu sa samo bodom više od prvog tima u zoni ispadanja. Jedine pobede ostavrili su u FA kupu, u kome su pobedili Džilindžem i Volsol i plasirali se u osminu finala.

Predlog

Po svemu rečenom apsolutni favorit trebalo bi da bude ekipa Aston Vile. Međutim, ovo je PRemijer liga i razlike među timova, pogotovo ovima koji nisu u prvom ešalonu, je zanemarljiva. Jeste poslednji okršaj Lestera i Aston Vile, odigran prošlog proleća završen bez golova, ali sada nam se čini da pogoci ne mogu da izostanu. Naš predlog je 3+ a za ovaj tip koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.