Subota, 04/02 - Fudbal, Italija, Serija A
04/02Sasuolo vs AtalantaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
04/02/2023 01:56
Poslednji meč subotnjeg programa kada je italijanska Serija A u pitanju se igra u Ređo Emiliji gde će fudbaelri Sasuola ugostiti Atalantu. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sasuolo

Zanimljivo je da su fudbaleri Sasuola svoju najbolju partiju u ovogodišnjem izdanju italijanske Serije A ostvarili tek u prošlom kolu kada su Domeniko Berardi i drugari demolirali Milan na gostovanju.
Aktuelni šampion je ponižen na tom susretu, pošto je pred svojim navijačima primio čak pet golova, ali i postigao dva.
U ovom trenutku se Sasuolo nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
Na domaćem terenu je do sada ekipa iz Ređo Emilije ostvarila tri trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Atalanta

Sva je prilika da će se Atalanta do kraja boriti da dođe do plasmana u Ligu šampiona, a u ovom trenutku se tim iz Bergama nalazi na četvrtom mestu na tabeli, koje ujedno i jeste poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
U prošlom kolu je Atalanta ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sampdorije, a taj meč je završen rezultatom 2:0
Inače, "Boginja" dosta dugo ne zna za poraz, pa je utisak da je četvrtoplasirani tim na tabeli favorit i na ovom susretu.

Naš predlog

Sve miriše na golove u Ređo Emiliji i mišljenja smo da će nam ovaj susret doneti baš dosta pogodaka zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.