Sreda, 08/02 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
08/02Mančester Junajted vs Lids Junajted1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/02/2023 22:14
U sredu nas očekuje zaostali meč osmog kola engleske Premijer lige, u kom će Mančester Junajted na \"Old Trafordu\" ugostiti Lids. Susret između ova dva tima je zakazan za 21h.
Mančester Junajted

Fudbaleri Mančester Junajteda igraju poprilično dobar fudbal ove sezone, a u ovom trenutku se ekipa sa "Old Traforda" nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi direktan plasman u Ligu šampiona, što će između ostalog i biti primarni cilj ovog kluba.
U prošlom kolu su izabranici Ten Haga ostvarili veoma važan trijumf na svom terenu protiv Kristal Palasa, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Inače, pre toga su Bruno Fernandeš i drugari poraženi na gostovanju kod prvoplasiranog Arsenala, kada je bilo 3:2.

Lids

Svakako da smo od Lidsa dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju Premijer lige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli i ukoliko se nešto ne promeni deluje da će ovaj tim narednu sezonu provesti u Čempionšipu.
Cenu loših rezultata platio je Džesi Marš koji je smenjen nakon poraza Lidsa u prošlom kolu od Notingem Foresta, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Inače, na gostovanjima je do sada Lids odigrao deset mečeva i ostvario jedan trijumf, dva remija i čak sedam poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Mančester nastaviti sa sjajnim partijama i zabeležiti novi trijumf, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.