Sreda, 08/02 - Fudbal, Francuska, Kup Francuske
08/02Lion vs Lil1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
07/02/2023 22:23
U sredu nas očekuju nekoliko veoma interesantnih mečeva iz francuskog Kupa, a ovog puta smo za vas analizirali meč između Liona i Lila. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Lion

Kako vreme prolazi Lion pruža sve bolje partije, međutim, i dalje je utisak da ova ekipa ima velikih problema na domaćem terenu.
Naime, prvo je nekadašnji polufinalista Lige šampiona izgubio na svom stadionu od Strazbura kada je bilo 1:2, a potom je ova ekipa samo remizirala protiv Bresta, a taj meč je završen bez pogodaka.
Ipak, na gostovanjima Lion blista, a to je bio slučaj i u prošlom kolu kada je ova ekipa slavila na gostovanju kod Troe, a taj meč je završen rezultatom 1:3.

Lil

Trenutno se ekipa Lila nalazi na šestom mestu na tabeli, a primarni cilj će i ovog puta biti plasman u neko od evropskih takmičenja, a deluje da je u ovom trenutku najrealnija borba za Ligu konferencije, iako je veliko pitanje koliko će to zadovoljiti najvernije navijače ovog tima.
U prošlom kolu su popularne Doge odigrale jedan fantastičan meč na gostovanju kod Rena, a taj susret je završen rezultatom 1:3.
Ipak, pre toga je nekadašnji šampion Francuske samo remizirao na svom terenu protiv Klermona, kada nije bilo golova.

Naš predlog

Svakako da nas očekuje jedan veoma uzbudljiv duel, a mišljenja smo da je konačno došlo vreme za jednu dobru partiju Liona na svom stadionu, zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica CircusBet plaća sa fantastičnom kvotom 2.19.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.