Subota, 18/03 - Fudbal, Srbija, Superliga
18/03Novi Pazar vs KolubaraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
16/03/2023 11:58
Za goste je ovaj meč bitniji, ako se gleda plasman u plej-of, ali domaćin računa da može i do Evrope. Utakmica na stadionu kraj Jošanice igra se u subotu u 14 časova.
Novi Pazar

Pazarci nisu imali realne izglede na našem najvećem stadionu u duelu sa Zvezdom. Doživeli su ubedljiv poraz ali su se dobro držali do finiša meča, pošto je sve do petnaestak minuta do kraja rezultat glasio 2:1 za domaćina. Sa 44 osvoja boda Novi Pazar je na 6. mestu i siguran je putnik u plej-of, što je, samo po sebi napredak u odnosu na prethodnu sezonu u kojoj su opstanak izborili tek u baražu. Postoji šansa i za plasman u evropske kupove, Vojvodina je ispred njih za samo dva boda, dok je Čukarički saupio šest više, ali tek predstoji doigravanje. Pazarci su u ovoj sezoni poraženi dva puta na svom stadiou kraj Jošanice, pobedili su ih samo Čukarički i Zvezda, a u prethodna tri meča mreža im se nije zatresla.

Kolubara

Važan meč Rudari su imali u prošlom kolu protiv TSC-a na svom terenu i izgubili ga minimalnim rezultatom. Tako su zasenili onaj bod koji su doneli iz Humske kolo ranije. Lazarevčani su na 9. mestu sa 30 bodova, koliko ima i Radnički i Kragujevca ispred njih. Ova dva tima boriće se u preostala četiri kola za tu osmu poziciju, poslednju koja donosi plasman u plej-of i još utakmica sa Zvezdom, Partizanom, Čukaričkim i ostalim klubovima iz vrha tabele.  Kolubara ima dobar raspored, posle gostovanja u Pazaru dolazi im Napredak, pa idu u Novi Sad kod Mladosti, da bi u poslednjem kolu regularnog dela doćekali subotički Spartak u Lazarevcu.

Predlog

Novi Pazar će igrati u plej-ofu, to je i matematički sigurno, ali ako žele da budu u igri za plasman u Evropu moraće da dobiju ovaj meč. Izgledaju dosta dbro na svom terenu, pre svega defanzivno jer im se mreža nije zatresla na poslednje tri utakmice, a samo im je TSC dao gol u drugom delus ezone. Kolubara nije opasan gost, Partizan se sigurno ne bi složio s ovom konstatacijom, ali su Lazarevčani ove sezone pobedili samo Javor u Ivanjici. U prvom delu prvenstva Kolubara je pobedila Pazar sa 1:0, ali su se Pazarci revanširali u Kupu kada su pobedili 2:1. Ovde neće biti mnogo golova, pa je naš predlog igra 0-2 gola sa kvotom 1.60 u kladionici Mozzartbet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.