Subota, 18/03 - Fudbal, Francuska, Liga 2
18/03Bordo vs NimUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 1.50
9 / 10 Ulog
16/03/2023 18:06
Za Žirondince nema predaha ako žele povratak u elitu. Problem je što i Nim ima svoje razloge da ostane neporažen u Bordou. Utakmica francuske Lige 2 igra se u subotu u 19 časova.
Bordo

Ispadanje Bordoa iz Lige 1 bilo je prava mala senzacija prethodne sezone. Jeste Bordo bio u problemu na početku ove ali su se vremenom pribrali i sada se nalaze na mestu koje vodi nazad u elitu, drugoplasirani su, ali daleko od toga da im ta pozicija nije ugrožena. Avr je lider i teško da će ih neko stići do kraja sezone mada Bordo, u ovom trenutku, ima deset bodova manje. Možda i nije toliko važno da li ste na kraju prvi ili drugi, pošto oba ta mesta vode direktno u Ligu 1. Veći problem za Žirondice je Sošo koji zaostaje samo jedan bod za njima, te Mec, Bastija, Grenobl i Kaen, koji takođe imaju aspiracije ka društvu najboljih. Bordo je bez poraza u prethodna četiri kola, ali i bez pobede u dva poslednja. Prvo su remizirali sa Sent Etjenom na svom terenu, a onda i sa Sošoom u gostima, oba puta rezultat je bio 1:1.

Nim

Gosti imaju sasvim druge brige u finišu prvenstva. Nim je u zoni ispadanja i nikako da se iz nje izvuče i pored nešto kvalitetnijih igara u nastavku sezone. Tri puta su slavili u periodu od početka godine do sada, a poslednju, treću, pobedu, ostvarili su u prošlom kolu protiv Ruena na svom terenu. Iz lige ispada čak četiri tima, a Nim je trenutno na pretposlednjem 19. mestu sa 26 bodova. Opstanak nije nemoguća misija, igra se još dosta utakmica a prvi tim iznad crte beži im četiri boda. Potrebno je samo malo da ustale formu, da vežu nekoliko dobrih rezultata i spas je na dohvat ruke. Raspored im baš i ne ide na ruku, biće težak i u narednim kolima, ali Nim nema način da to promeni i da bira protivnike.

Predlog

Samo sedam pobeda ima Nim u dosadašnjih 27 odigranih kola, a jednu od njih zabeležio je protiv Bordoa u jesenjem delu sezone. Bilo je tg 5. novembra 1:0 za Nim, što se smatralo prvorazrednim iznenađenjem. Sada je Bordo na svom terenu, kvalitetniji je tim i očekujemo da se revanšira. Naš predlog je domaćin daje dva gola, a za T12+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.