Nedelja, 19/03 - Fudbal, Francuska, Liga 1
19/03PSŽ vs Ren1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/03/2023 09:25
U nedelju nas očekuje nekoliko fenomenalnih mečeva a jedan od njih se svakako igra na Parku Prinčeva gde će fudbaleri PSŽ-a ugostiti Ren. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 17 časova.
PSŽ

Ponovo PSŽ nije uspeo da uradi ništa značajnije u Ligi šampiona, pošto je aktuelni šampion Francuske eliminisan u osmini finala od Bajerna iz Minhena.
Što se tiče Lige 1, deluje da će ponovo Parižani bez većih problema uspeti da dođu do šampionske titule, pošto se u ovom trenutku izabranici Kristofa Galtjea nalaze na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Ren.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na gostovanju kod Bresta, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Ren

Godinama unazad, primarni cilj Rena je izlazak na evropsku scenu, a to je naravno slučaj i ove sezone.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na petom mestu na tabeli koje ujedno i jeste poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu konferencije.
U poslednje vreme Ren igra promenljivo, a u prošlom kolu je ova ekipa samo remizirala na neugodnom gostovanju kod Oksera, pošto je taj meč završen bez pogodaka, ali i bez previše šansi za postizanje istih.

Naš predlog

Nakon još jedne eliminacije iz Lige šampiona, PSŽ želi da spasi sezonu osvajanjem Lige 1, što će se bez ikakve sumnje i desiti. Ren igra nešto slabije na strani ove sezone, pa vam zbog svega toga preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.