Nedelja, 19/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/03Arsenal vs Kristal PalasUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
18/03/2023 09:40
Engleska Premijer liga odavno nije bila ovako interesantna, a mi smo za vas ovog puta analizirali duel između Arsenala i Kristal Palasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 15 časova.
Arsenal

Malo ko se nadao da će fudbaleri Arsenala pružati ovako dobre partije u ovogodišnjem izdanju engleske Premijer lige, međutim, trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak pet bodova viška u odnosu na drugoplasrirani Mančester Siti pa se vrlo lako može desiti da na kraju Tobdžije mimo svih očekivanja dođu do titule.
U prošlom kolu su izabranici Mikela Artete bez većih problema slavili na gostovanju kod Fulama a taj duel je završen rezultatom 0:3.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Arsenal nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca eliminisan iz Liga Evrope od Sportinga.

Kristal Palas

Što se tiče Kristal Palasa, nakon serije katastrofalnih rezultata klub je otpustio legendarnog Patrika Vijeru.
Naime, ova ekipa je na poslednjih pet mečeva doživela čak tri poraza uz dva remija, što je u ovom trenutku dovoljno za dvanaesto mesto na tabeli uz samo tri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u zoni ispadanja.
U prošlom kolu je ekipa iz Londona doživela treći uzastopni poraz i to na gostovanju kod neugodnog Brajtona kada je bilo 1:0, a upravo ovaj neuspeh je i presudio nekadašnjem francuskom reprezentativcu i kapitenu, upravo Arsenala.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pobeda Arsenala ovde ni najmanje ne dovodi u pitanje, a smatramo i da će nam ovaj susret na Emirejtsu doneti dosta pogodaka, pa je topla preporuka igra 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.