Utorak, 21/03 - Fudbal, Argentina, Primera
21/03Urakan vs Rosario Central1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/03/2023 12:07
U ponedeljak je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan od poslednjih mečeva osmog kola argentinskog prvenstva, u kom će Urakan na svom terenu ugostiti Rosario. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Urakan

Fudbaleri Urakana igraju dosta dobro u dosadašnjem toku argentinskog prvenstva, pošto je ova ekipa na sedam odigranih mečeva ostvarila tri trijumfa, tri remija i samo jedan poraz.
To je u ovom trenutku dovoljno za sedmo mesto na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani San Lorenco.
U prošlom kolu je Urakan odigrao jedan ne baš najbolji meč na gostovanju kod Estudijantesa, koji je završen pobedom domaćeg tima od 2:1.

Rosario

Što se tiče Rosarija, u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na sedmoplasirani Urakan, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
Do sada je jedanaestoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva u prvenstvu i ostvario tri trijumfa, dva remija i dva poraza.
U prošlom kolu je inače Rosario odigrao jedan solidan meč na svom terenu protiv Santa Fea, na kom na kraju nije bilo pobednika, pošto je bilo 1:1.

Naš predlog

Urakan igra sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će ova ekipa sa dobrim partijama kući nastaviti i na ovom meču protiv Rosarija, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.