Ponedeljak, 20/03 - Fudbal, Kipar, 1st Division
20/03Aris vs AEK LarnacaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
19/03/2023 12:56
Gosti su dvostrukim porazom od Vest Hema okončali evropski nastup za ovu sezonu i sada će pokušati da stignu do titule. Tažak ispit očekuje ih u Limasolu. Meč kiparskog šampionata igra se u ponedeljak u 18. časova.
Aris

Tim iz Limasola nalazi se u dobroj formi, već osam kola ne znaju za poraz, a plej-of su započeli remijem u Pafosu prošle sedmice. Pred ovaj meč se nalaze na trećem mestu, ali bi pobedom na AEK-om bili izjednačeni sa ovim timom na drugoj poziciji i prišli vodećem APOEL-u na samo četiri boda, pošto lider nije uspeo da savlada Pafos u petak u premijernom meču ovog kola. Aris je dobar domaćin, sada je u seriji od četiri pobede u Larnaki, a jedan od retkih poraza na domaćem terenu u regularnom delu sezone doživeli su baš od AEK-a sredinom oktobra. Zanimljivo je da su na četiri prethodna meča na svom stadionu dali čak deset golova, dva puta po tri i dva puta po dva.

AEK Larnaka

AEK se najduže zadržao u Evropi od svih kiparskih klubova oji su, ruku na srce, imali sasim solidnu evropsku sezonu i znatno napredovali na UEFA listi. Dosta bodova je sakupio i AEK, ali preko engleskog Vest Hema nije mogao dalje. Izgubili su oba meča protiv Čekićara, na svom terenu sa 2:0 i u Londonu 4:0. Između ta dva poraza smestio se i neuspeh u domaćem prvenstvu, u prvom kolu plej-ofa nenadano su izgubili od Apolona na svom terenu i dozv olili APOEL-u da im umakne na tabeli. Sada im je preko potrebna pobeda u Limasolu, ali Aris nije tim protiv koga možete sa sigurnošću računati na bodove. Ako slave na ovom gostovanju prići će APOEL-u na samo bod razlike, dok bi u suprotnom zaostatk mogao da ostane čak četiri.

Predlog

Rekli smo da je AEK pobedio Aris u gostima u oktobru, ali je slavio protiv istog tima i polovinom januara na svom terenu i to sa čak 4:3. Dakle, na dva međusobna meča ove dve ekipe u regularnom delu sezone palo je čak deset golova. Realno je da ih bude i sada, pogotovo jer su obe ekipe zainteresovane za pobedu. Naš predlog je igra gol-gol, a za GG koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.