Sreda, 22/03 - Fudbal, Švajcarska, Erste Liga Promotion
22/03Luzern II vs KriensUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
21/03/2023 15:31
Lider švajcarske treće lige dočekuje prošlogodišnjeg drugoligaša. Utakmica je na programu u sredu u 20 časova.
Lucern II

Drugi tim švajcarskog superligaša Lucerna ubedljivo vodi na tabeli treće lige. Oni imaju trenutno devet bodova više od drugoplasiranih Niona i Čama, i jedan zapstali meč. To je ova utakmica protiv Krinsa, ekipe koja je prošlog proleća ispala iz Čelendž lige. Lucern II je pobedio već 17 puta, ima 4 remija i samo dva poraza. Poslednji neuspeh doživeli su u pretprošlom kolu kada su od Badena poraženi sa 4:3. I u prethodnom kolu došlo je 7+ na njihovom meču, samo su sada sa 5:2 pobedili drugi tim Sent Galena. Radi se o izuzetno efikasnom timu koji daje skoro tri gola po utakmici. Za sada su protivničke mreže zatresli 67 puta na 23 odigrana meča i možda im je motiv da obore sve rekorde kada je efikasnost u pitanju.

Krins

Prošle sezone Krins nije uspeo da se spasi ispadanja iz Čelendž lige, mada je u drugom delu sezone popravio formu. Ispali su iz društva drugoligaša ali se nisu najbolje snašli ni među trećeligašima. Krins je trenutno tek na 12. mestu od 18 ekipa, sa 24 osvojena boda. Od povratka u drugu ligu nema ništa, ali nam se čini da im ni opstanak u ovom rangu nije ugrožen. U drugom delu sezone Krins ima i pobedu i remi i poraz. Počeli su remijem sa drugim timom Bazela, onda su izgubili u Nionu, da bi u prethodnom kolu stigli i do pobede, slavili su protiv Rapersvila sa 2:0. To je bio tek sedmi trijumf u aktuelnoj sezoni, a već imaju 10 poraza. Kjaso je već napustio takmičenje, a najugroženiji za mesto drugog putnika u niži rang su Juventus i Bil.

Predlog

Lucern II nije lako izašao na kraj sa Krinsom u prvom delu sezone. Slavili su minimalnim rezultatom, ali je taj meč igran još početkom septembra. Od tada se dosta toga promenilo, Lucern II dominira ligom i niko ne može da ga zaustavi ka putu u Čelndž ligu. Krins igra revijalne utakmice pošto nema neke ambicije i ovde se mođe očekivati mnogo golova. Lucern ih daje skoro tri po meču i naš predlog je domaćin daje barem tri gola na ovoj utakmici. Za T13+ koeficijent u kladionici Meridianbet iznosi 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.