Nedelja, 26/03 - Fudbal, Engleska, Liga 1
26/03Forest Green Rovers vs Šefild Venzdej1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
23/03/2023 17:49
Od skoro sigurnog putnika za Čempionšip Sove su dovele u pitanje i drugo mesto. Pobeda protiv \'\'zelene šume\'\' je obavezna. Utakmica u Neilsvortu igra se u nedelju u 14 časova.
Forest Grin

Domaćin je \'\'najzeleniji\'\' klub na svetu, u njemu je sve podređeno ekologiji, pa su i fudbaleri vegani, a voze samo električne automobile. Čak se ni za travu na terenu ne koriste herbicidi. Nažalost, to nije dovoljno da Roversi zadrže stuatu trećeligaša i trenutno su poslednji na tabeli Lige 1 sa vrlo malim izgledima da se spasu. Imaju samo 23 boda a prvi tim van zone ispadanja, dvadesetoplasirani MK Donsi imaju 13 više. Premalo je vremena da se Fores Grin izvuče iz ovakve situacije, ali će sigurno imati priliku da se, koliko dogodine, vrati. Klub gradi novi stadion koji će biti izrađen kompletno od drveta, i da, igrači nose čak i dresove koji su napravljeni od bambusovog drveta.

Šefild Venzdej

Sve rečeno o Forest Grinu je lepo ali to ne donosi uspeh na terenu. Šefild Venzdej ne sme da razmišlja ni o čemu drugom osim o pobedi u Neilsvortu i ostanku na drugom mestu na tabeli. U Čempionšip direktno idu samo dve prvoplasirane ekipe, a Sove su sada iza Plimuta za dva boda, ali im je Ipsvič prišao samo na tri. Prednost Jorkširaca je manji broj odigranih utakmica od konkurenata, ali su oni jedan zaostali meč odigrali i u utorak i doživeli poraz na gostovanju kod Barnlija, još jednog tima koji pretenduje na te dve prve pozicije, U prethodnoj sedmici Sove su odigrale dva meča i osvojile samo bod. Prvo su u subotu remizirale protiv Boltona na svom terenu a onda je usledio taj poraz od Barnslija. Ipak, treba reći da su pet uzastopnih kola pre toga beležili samo pobede.

Predlog

Forest Grin nije pobedio još od polovine decembra što nam jasno govori u kakvom su momentumu. Sada im ne vredi ni da počnu da pobeđuju jer je ostalo samo još osam kola do kraja sezone. Sigurno je da će skupo prodati kožu ali su protiv Šefilda istinski autsajderi. Dvojka je veoma izvesna, a za pobedu Šefild Venzdeja kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.