Subota, 25/03 - Fudbal, SAD, MLS
25/03Portland Timbers vs LA GalaksiUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
24/03/2023 20:38
MLS liga se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Portlanda i LA Galaksija. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21:30h.
Portland

Portland prošle sezone nije uspeo da se domogne plej-ofa, pa će sasvim sigurno pre svega primarni cilj ovog tima biti plasman u doigravanje.
U ovom trenutku se Timbersi nalaze na desetom mestu na tabeli zapadne konferencije, a do sada je nekadašnji šampion Amerike odigrao četiri meča i ostvario jedan trijumf uz čak tri poraza.
U prošlom kolu je Portland doživeo težak poraz na gostovanju kod Atlante, a taj susret je završen rezultatom 5:1, pa je sigurno da je u redovima ove ekipe upaljen crveni alarm.

LA Galaksi

Kao i uvek, Galaksi ima najviše moguće ciljeve, a poput Portlanda, primarni cilj će pre svega biti plasman u plej-of.
U ovom trenutku se Dejan Joveljić i drugari nalaze na katastrofalnom dvanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije, sa samo dva osvojena boda.
Za razliku od Portlanda, LA Galaksi je odigrao meč manje, i na tri odigrana susreta dva puta remizirao uz jedan poraz.
Inače, u prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih američkih klubova remizirao na svom terenu protiv Vankuvera kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Obično nam mečevi u MLS-u donose dosta golova, a po našem mišljenju to će biti slučaj i večeras pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.