Ponedeljak, 27/03 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
27/03Freiburg II vs Saarbrücken1X2tip: X
7 / 10 Ulog
25/03/2023 19:52
Derbi kola u Nemačkoj trećoj ligi ostao je za ponedeljak. Mladi tim Frajburga dočekuje Sarbriken od 19 časova.
Frajburg II

Drugi tim nemačkog bundelsigaša Frajburga igra u stilu svojih starijih kolega. Frajburg je hit u Bundesligi, ali je i njihov mladi tim to isto u trećoj ligi Nemačke. Ovo im je tek druga sezona u ovom rangu a već su na domak plasmana u Cvajtu. Nalaze se na drugoj poziciji iza neprikosnovenog Elversberga, ali u drugu ligu direktno ulaze dve prvoplasirane ekipe, pa im i nije tliko važno da li će biti prvi ili drugi. U prošlećnom delu sezone su u fantastičnoj formi, na 11 odigranih utakmica imaju osam pobeda i samo tri remija, dok su niz od sedam uzastopnih trijumfa prekinuli u prethodnom kolu igrajući nerešeno sa u Osnabriku. Sa Ljubičastima je bilo 1:1, ali je i taj tim u samom vrhu tabele, pa to nikako nije kiks. Mnogo je važnije što su prethodno slavili protiv Vehena iz Vizbadena, direktnog konkurenta za drugo mesto.

Sarbriken

Ništa nije gotovo za goste posle serije od tri vezane pobede. Dugo je Sarbriken bio u vrhu tabele, mnogi su ih videli kao direktnog putnika za Cvajtu, ali su u prvom delu prolećne sezone zaribali. U prvih osam utakmica u 2023. godini Sarbriken je doživeo čak šest poraza, uz samo dve pobede. Zanimljivo je da je tokom cele jeseni doživeo samo dva neuspeha. Nekako su uspeli da se priberu i u tri prethonda kola zabeležili su isto toliko pobeda uz fantastičnu gol razliku od deset datih i nijednog primljenog gola. Najbitnija je bila pobeda u Vizbadenu gde su dobili Vehen sa 2:0, što nas je u tom momentu poprilično iznenadilo. U naredna dva meča igrali su na svom terenu i nisu imali problema sa Bojrojtom i Esenom koje su dobili sa 5:0 i 3:0. Pred ovu utakmicu Sarbriken je na 6. poziciji, ali bi pobedom skočio na 4. mesto. Recimo još da šansu za ulazak u Cvajtu ima i tim koji završi kao treći pošto će on igrati u baražu protiv ekipe koja bude 16. na kraju takmičenja u drugoj ligi.

Predlog

Meč je jako težak za tipovanje i bukvalno su svi ishodi u igri. Gosti su se nekako pribrali posle one serije loših rezultata i ovaj trijumf bi ih potpuno vratio u igru, a Frajburgu bi prišli na sedam bodova. Mnogo je izvesnija borba za treće mesto, a tada bi zaostajali samo dva boda za Vehenom. Domaćin može da igra mirni i njemu i bod odgovara u ovom duelu. Baš nam se čini da će se remi i dogoditi kao i jesenas, kada je u Sarbrikenu u okršaju ova dva tima bilo 2:2. Za x se dobija kvota 3.15 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.