Petak, 26/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Sudamerikana
26/05Urakan vs Emelec1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/05/2023 01:03
Pored Kopa Libertadores, ovih dana se igra dosta mečeva grupne faze i u Kopa Sudamerikani, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Urakana i Emeleka. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Urakan

Urakan igra solidno na startu ove sezone, a u ovom trenutku se argentinski predstavnik nalazi na prvom mestu svoje grupe u Kopa Sudamerikani iako je veoma zanimljivo da sva četiri tima imaju isti broj bodova, pa je neminovno da nas do kraja očekuje dosta zanimljivih susreta.
Do sada je lider na tabeli grupe B odigrao tri meča u Sudamerikani i ostvario jedan trijumf, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je Urakan samo remizirao na svom terenu protiv Danubija, kada je bilo 1:1.

Emelek

Svakako da su svi navijači Emeleka ponosni na činjenicu da se njihova omiljena ekipa ove sezone takmiči u Kopa Sudamerikani, a u ovom trenutku se predstalnik Ekvadora nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i prvoplasirani Urakan, kod koga između ostalog ovga ekipa i ide u goste u ovom kolu.
Inače u prošlom kolu je predstavnik Ekvadora odigrao solidan meč na gostovanju kod Gvaranija, a taj meč je završen rezultatom 1:1.
Pre toga je Emelek slavio na svom terenu protiv Urakana, i to minimalnim rezultatom.

Naš predlog

Domaćin će dati sve od sebe da se revanšira Emeleku za poraz u drugom kolu, pa vam zato hrabro preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.