Petak, 26/05 - Fudbal, Francuska, Liga 2
26/05Sošo vs Mec1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
25/05/2023 01:53
U petak su na programu mečevi kompletnog 37. kola francuske Lige 2, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sošoa i Meca. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Sošo

Fudbaleri Sošoa igraju katastrofalno u poslednje vreme, a to nam najbolje pokazuje podatak da je ova ekipa na pet poslednjih mečeva doživela isto toliko poraza.
U ovom trenutku se nekadašnji stabilni prvoligaš nalazi na šestom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na petoplasirani Kaen.
Inače, u prošlom kolu je Sošo doživeo novi poraz, i to na gostovanju kod Pariza, a taj susret u prestonici Francuske je završen pobedom domaće ekipe od 2:1.

Mec

Mec je i dalje u igri za direktan plasman u najkvalitetniji rang francuskog fudbala, ali ono što svakako nije dobro je da ništa više ne zavisi od ove ekipe.
Naime, u ovom trenutku se dojučerašnji prvoligaš nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na drugoplasirani Bordo, a poznato je da će na kraju prvenstva dve najbolje prvoplasirane ekipe doći do direktnog plasmana u Ligu 1.
Inače, u prošlom kolu je Mec samo remizirao na gostovanju kod Gengana, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Gosti moraju da idu na sve ili ništa na ovom susretu, zbog čega vam i savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.