Petak, 26/05 - Fudbal, Španija, Segunda
26/05Real Zaragoza vs TenerifeDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
25/05/2023 02:06
Još vrlo malo je ostalo do kraja regularnog toka španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Saragose i Tenerifa. Meč između ove dve ekipe je na programu u 21h.
Saragosa

Iako je Saragosa imala velike ambicije, ovaj tim će ovogodišnje izdanje španske Segunde završiti na sredini tabele.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji član najkvalitetnijeg ranga španskog fudbala nalazi na trinaestoj poziciji na tabeli, daleko od mesta koje vode u doigravanje, ali i daleko od timova koji se bore za opstanak.
U prošlom kolu je Saragosa odigrala ne baš najbolji meč na gostovanju kod Ibice koja je odavno ispala, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Tenerife

Tenerife je pre početka šampionata smatran legitimnim kandidatom za plasman u doigravanje, međutim, već sada je jasno da od toga nažalost neće biti ništa.
Naime u ovom trenutku se ovaj klub nalazi na desetom mestu na tabeli uz čak osam bodova manjka u odnosu na šestoplasirani Albasete, što znači da Saragosa ni u jednom trenutku nije bila ni blizu plasmanu u plej-of.
U poslednje vreme ovaj klub igra nešto bolje, a u prošlom kolu je Saragosa slavila na svom terenu protiv Burgosa kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Oba tima nemaju takmičarskih motiva do kraja šampionata, pa najviše zbog toga možemo videti jedan opušten meč u kom će i jedna i druga ekipa postići makar po jedan pogodak pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.