Subota, 27/05 - Fudbal, Italija, Serija A
27/05Specija vs Torino1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/05/2023 17:40
Dva kola pre kraja Serije A jasno je ko je prvak, ali ne i ko još ide u drugu ligu pored Sampdorije i Kremonezea. Jedna od najugorženijih ekipa je i Specija koja dočekuje Torino u subotu u 15 časova.
Specija

Da se sada završila liga Specija bi ostala u eliti. Međutim, do kraja su još dva kola, a njim aje za petama Verona koja ima samo bod manje. Sampdorija i Kremoneze su ispali, ali se traži još treći putnik za Seriju B. Ugrođeni su verona, Specija, ali i Leće, koji je u našto boljoj situaciji jer ima tri boda više od Verone. Specija je igrala dva neverovatno važna meča u prethodnim rundama. Bila su to mala finala za ovaj tim, u prvom su pobedili prošlogodišnjeg šampiona Milan, a onda odigrali u Lećeu, na stadionu Via Del Mare, protiv domaćina 0:0. Pobeda bi sigurno bila poželjnija, ali ni bod nije loš jer su sačuvali jedan poen prednosti u odnosu na Veronu. U poslednjem kolu Specija gostuje Romi na Olimpiku.

Torino

Granata nema nikakav pritisak osvajanja bodova u poslednja dva kola, ali ni mnogo ranije nije bilo drugačije. Bikovi su u sredini tabele, u grupi timova sa 50 osvojenih bodova, i eventualno bi mogli za mesto dva napred, ili dole, u zavisnosti od rezultata. Posle gostovanja u Speciji Torino dočekuje Inter u poslednjem kolu, i oni će ispratiti Neroazure na put na finale Lige šampiona. Torino je u doboj formi, bez poraza su u poslednja četiri kola, tada su pobedili Sampdoriju i Veronu u gostima, dok su na svom terenu remizirali sa Moncom i Fiorentinom. Ispada da im bolje ide na strani, i to može biti upozorenje za Speciju.

Predlog

Jeste gost rasterećen i kao takav izuzetno opasan. Tako su uspeli da pobede u \'\'gradu ljubavi\'\' i Veronu dovedu pred nemoguću misiju kada je opstanak u pitanju. Da li mogu sada učiniti uslugu Veroni i pobediti i Speciju, teško je reći, ali mi uvek dajemo prednost timu koji ima veći motiv. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent koji iznosi 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.