Subota, 27/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
27/05Lil vs Nant1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
25/05/2023 17:53
Dva kola pre kraja francuske Lige 1 Lil više nema šanse da se plasira u Ligu šampiona. S druge strane Nant se grčevito bori da sačuva status prvoligaša. Utakmica se igra kad i sve druge ovog kola, u subotu u 21 čas.
Lil

Buldozi neće igrati u Ligi šampiona, ali se to naziralo već negde na sredini sezone kada su isplivale ekipe Lansa i Marseja, uz neprikosnoveni Pari Sen Žermen. Ipak, lil je uspeo pre dve godine da ostavi iza sebe i te Parižane, ali je to teško ponoviti u tako kratkom vremenskom roku. Tim sa severa se bori da izađe u Evropu naredne jeseni, dva kola pre kraja sezone nalazi se na petom mestu, sa samobodom više od Rena. Ova pozicija doosi plasman u Ligu konferencija, ali bi mogli da stignu i Monako koji je četvrti i ima dva boda više. Dobra vest za Lil je što u poslednjem kolu gostuju ekipi Troa koja je več ispala i nee imati preterano veliki motiv. Sa svih šest osvojenih bodova Lil ima šansu da ipak bude četvrti na kraju pošto Monako gostuje u Renu i dočekuje Tuluz.

Nant

Kanarinci će na kraju, kako sad stoje stvari, platiti ceh igranju u Evropi. Nant je prošle sezone osvojio Kup Francuske i tako se plasirao u grupnu fazu Lige Evrope. Tamo je prošao grupu i ispao u nokaut fazi od Juventusa. Tada su već došli u problem u domaćem prvenstvu ali su se nadali da će se to rešiti kada su ostali bez obaveza u Evropi, a plasirali su se ponovo i u finale kupa. Na kraju nisu osvojili kup, predali su pehar Tuluzu od koga su u finalnom meču izgubili sa čak 5:1. Poslednji put su u Ligi 1 pobedili još 12. februara i nikako nije čudo što su sada u zoni ispadanja. Šanse za opstanak postoje, Okser ima samo bod više, i to je jedini tim koji mogu da prestignu do kraja sezone.

Predlog

Oba tima imaju motiv u ovom meču, ostaje da se vidi čiji je veći, ali mora se pogledati i kvalitet timova koji se sastaju. Nant je toliko bez pobede da nam je prosto neverovatno da taj niz prekinu baš u ovom meču u Lilu protiv tima koji je poslednji put na svom terenu poražen još poslednjeg dana avgusta prošle godine. Naš predlog je jedinica, a za nju se u kladionici CircusBet dobija koeficijent 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.