Subota, 03/06 - Fudbal, Francuska, Liga 1
03/06Nica vs Lion1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
02/06/2023 17:58
U subotu uveče su na programu mečevi poslednjeg kola francuske Lige 1, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nice i Liona. Susret između ova dva kluba je zakazan za 21h.
Nica

Fudbaleri Nice su igrali dosta dobro u prvom delu sezone, međutim, sve se nekako raspalo u nastavku, pa ovu ekipu naredne sezone nećemo gledati u evropskim takmičenjima.
Naime, u ovom trenutku se klub sa Azurne obale nalazi na devetom mestu na tabeli, a na poslednjih pet mečeva ovaj tim je ostvario tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu su Dante i drugari slavili na gostovanju kod Monpeljea, kada je bilo 2:3.

Lion

Da je Lion igrao ovako dobro cele sezone kao što je to slučaj u poslednjih nekoliko meseci, ova ekipa bi se borila za titulu, a ovako, vrlo lako se može desiti da popularne Lavove ponovo ne gledamo naredne sezone u evropskim takmičenjima.
Naime, u ovom trenutku se nekadašnji šampion Francuske nalazi na sedmom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na petoplasirani Ren, pa je osim pobede protiv Nice, Lionu potrebno da Ren i Monako izgube, što je zaista teško očekivati.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan veoma interesantan meč na kom bi pre svega mogli da vidimo dosta pogodaka, ali ipak prednost dajemo gostujućoj ekipi i savetujemo vam hrabro da odigrate 2 koju kladionica CircusBet plaća sa kvotom 2.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.