Nedelja, 06/08 - Fudbal, Danska, Superliga
06/08Lingbi vs MitjilandUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
04/08/2023 18:01
Startom sezone ne mogu biti zadovoljni ni jedni ni drugi. Meč u Lingbiju igra se u nedelju u 16 časova.
Lingbi

Domaćin je osvojio samo jedan bod u prva dva kola, poraženi su od šampiona FC Kopenhagena na startu na svom terenu, da bi onda uzeli bod na teškom gostovanju kod Viborga. Ruku na srce nije se ni očekivao neki bolji učinak ovog tima iz ova dva meča, pogotovo jer su kao domaćini igrali sa najboljim timom Danske. S druge strane, ne može se reći ni da su razočarali, postigli su tri gola, što nije loše, pogotovo ako se zna da su prošle sezone u eliti ostali samo zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Horsens. Možda ih je u ligi ostavio baš trijumf nad Mitjilandom, koji se nenadano našao u plej-autu, ali je i tako na kraju uspeo da izbori Evropu. Zanimljivo je da je Lingbi u poslednjem kolu ima direktan duel sa Horsensom, i to na strani, a uspeli su da odigraju bez golova, što im je bilo dovoljno za spas.

Mitjiland

Rekli smo da se nekadašnji šampion, i vicešampion od pre dve sezone, takmičio u plej-autu prošle godine. Bilo je to poražavajuće saznanje za navijače tima koji je igrao kvalifikacije za LIgu šampiona, a samo sezonu ranije nastupao i u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja. Nisu klonuli duhom, ozbiljno su odigrali svojih deset mečeva u plej-autu i na kraju bili najbolji u toj drugoj polovini tabele, čime su se izborili za baraž koji je donosio poslednju evropsku vizu. U tom baražu su bili bolji od Viborga, i evo ih ovog leta u kvalifikacijama za Ligu konferencija. U prvom kolu su bili slobodni, dok se očekivalo da imaju lak posao u drugoj rundi sa luksemburškim Niderkornom. Na kraju su do prolaska u treće kolo stigli tek nakon produžetaka, pošto su oba rivala slavila na svom terenu sa 2:0 nakon 90 minuta igre. Sada im je rival kiparska Omonija, a prvi meč je na Ostrvu već u četvrtak.

Predlog

Mitjiland je u prva dva kola pobedio novajliju Hvidovre i Silkeborg. Nisu primili ni gol na ta dva meča, ali je poraz u Luksemburgu sve zabrinuo. Pošto putuju čak na Kipar, moguće je da imaju problema sa Lingbijem u ovom meču, pa ćemo izbeći konačan rezultat i odigrati na golove. Za 3+ koeficijent je 1.76 u kladionici CircusBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.