Četvrtak, 24/08 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
24/08Ludogorec vs AjaksDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/08/2023 20:18
U četvrtak su na programu prvi mečevi plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Ludogoreca i Ajaksa. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Ludogorec

Godinama unazad fudbaleri Ludogoreca dominiraju bugarskim fudbalom, što je naravno bio slučaj i prošle sezone.
Sve to je ovom klubu donelo novi napad na Ligu šampiona, međutim, tamo je bugarski predstavnik zaustavljen od Olimpije iz Ljubljane, što je za mnoge bilo veliko iznenađenje.
Usledio je nastavak takmičenja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, gde je "luda šuma" eliminisala Astanu i izborila sebi plasman u Ligu konferencije, dok će za ulazak u Ligu Evrope ovaj tim imati neverovatno težak posao, a to je da eliminiše Ajaks.

Ajaks

Od onog tima koji je pre samo nekoliko godina stigao nadomak finala Lige šampiona praktično nije ostalo ništa.
Kopljanici su igrali jako loše prošle sezone u holandskom šampionatu i na kraju su morali da se zadovolje samo sa trećim mestom na tabeli što znači i učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Ajaks je imao dosta problema u pripremnom periodu, a na startu šampionata su Kopljanici ipak savladali Herakles sa 4:1, ali je nažalost tim iz Amsterdama u drugom kolu samo remizirao kod Ekselsiora kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Ponovićemo još jednom da je Ajaks dobrano oslabljen ušao u novu sezonu, a na sve to Ludogorec nema šta da izgubi u ovom prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, pa se čini da je nekako najrealnije da i jedna i druga ekipa postigne makar po jedan pogodak, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.