Ponedeljak, 23/10 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
23/10Groningen vs EmmenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
22/10/2023 23:04
U okviru 12. kola druge lige Holandije, ekipa Groningena će ugostiti Emen. Meč je na programu u ponedeljak od 20 časova.
Groningen

Ekipa Groningena je prošle sezone završila na poslednjem mjestu Eredivizije i tako posle mnogo godina sišao rang niže. Novu sezonu su otvorili pobjedom, međutim posle toga bilježe dosta promjenljive rezultate. U 10 odigranih utakmica osvojili su ukupno 13 bodova, što ih pozicionira na 14. mjesto na tabeli. Trenutno su na skoru od 4 pobjede, jednog remija i čak 5 poraza. Iza njih je veoma loša serija rezultata pošto su na poslednja 3 meča upisali 3 poraza, pa će ovaj meč biti dodatni motiv za igrače Groningena.

Emen

Ekipa koja je prošlu sezonu okončala na 16. mjestu Eredivizije, te su tako morali kroz doigravanje obezbijediti svoj opstanak. To nisu uspijeli pošto su eliminisani od strane Almerea, te se u se tako preselili rang niže. Na 10 odigranih utakmica sakupili su 18 bodova a trenutno se nalaze na 4. mjestu na tabeli. Niz od četiri pobjede prekinuli su u prošlom kolu, pošto su poraženi  na domaćem terenu od ekipe iz Haga rezultatom 2:3. Na gostujućem terenu još uvijek nisu poraženi u novoj sezoni, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će proći u ovom meču.

Prijedlog

Ukoliko pogledamo tabelu, možemo zaključiti da ekipe u različitom raspoloženju dočekuju ovaj meč. Domaćin je favorit ali biće veoma teško savladati Emen. Na utakmicama obje ekipe pada veliki broj golova, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.65 u MozzartBet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.