Ponedeljak, 26/02 - Fudbal, Bugarska, A PFG
26/02Beroe vs LudogorecPoluvreme/Krajtip: 2/2
7 / 10 Ulog
26/02/2024 00:43
Ekipa Beroa će u okviru 22. kola Prve lige Bugarske ugostiti aktuelnog šampiona ekipu Ludogoreca. Utakmica je na programu od 16 časova i 30 minuta.
Beroe

Vodiće Beroe veliku bitku za opstanak u središnjem dijelu tabele i mjestu koje vodi u razigravanje za mjesto u Evropi. U suprtonom moraće da se "rvu" u grupi za ispadanje i u takvoj situaciji im ništa nije zagarantovano. Sa 25 osvojenih bodova nalaze se na 10. mjestu na tabeli, poslednjem koje garantuje borbu sa jačim timovima. Imaju isti broj bodova kao i Slavija iz Sofije i svaki bod do kraja je bitan. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, pa su na poslednjih 5 kola upisali 3 poraza, 1 remi i 1 trijumf.

Ludogorec

Dugo je trebalo aktuelnom šampionu da se sabere i suzbije redove, poveže par pobjeda i tako se približi vrhu tabele. Trenutno su na drugom mjestu sa 45 osvojenih bodova, 3 boda manje od prvoplasiranog Černo Moreca ali i dvije utakmice manje od te ekipe. U četvrtak su na domaćem terenu poraženi od Servetea i samim tim eliminisani iz Evrope, tako da će sada imati dovoljno vremena za analizu timova u Bugarskoj. U nizu su od 3 uzastopna trijumfa.

Prijedlog

Mišljenja smo da je gostujući tim prosto kvlaitetnija ekipa, te vam predlažemo prelaz 2/2 po kvoti 1.71 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.