Utorak, 27/02 - Fudbal, Francuska, National
27/02Orléans vs Sošo1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
26/02/2024 19:25
U zaostalom meču francuske Nacionalne lige sastaju se Orlean i Sošo. Ovaj meč zakazan je za utorak u 19.30.
Orlean

Odličnim igrama u drugom delu sezone ekipa Orleana je oživela svoje nade da se može vratiti u Ligu 2 posle nekoliko sezona u trećoj ligi. Neće to biti lako, ekipa sa vrha su se odvojile, a to se posebno odnosi na Red Star, mada je i Nior stekao lepu prednost u odnosu na pratioce. Orlean je 4. mestu sa 9 bodova manje od drugoplasiranog Niora ali i sa utakmicom manje, pa bi u slučaju trijumfa u zaostalom meču protiv Sošoa došli na minus od 6 bodova i tada bi svakako bili konkurentniji. Igraće se još dosta utakmica i sve će biti moguće. Ekipa Orleana je pet kola bez poraza, sa tri pobede i dva remija.

Sošo

Pravi šok je usledio za tim Sošoa na početku aktuelne sezone. Naime ovaj tim je trebalo da nastavi da igra u Ligi 2, što su na terenu i ostvarili, izborivši opstanak, ali su zbog finansijskih problema, tačnije zbog toga što kineski vlasnici nisu uspeli da obezbede garancije za igranje u drugoj ligi, pred prvo kolo izbačeni u Nacionalnu ligu. Sve to je imalo uticaj na celu sezonu, nije se Sošo dobro snašao iako se radi o nekadašnjem velikanu francuskog fudbala. Sada su na 6. mestu, nisu digli ruke od povratka u Ligu 2, ali je zaostatak za drugoplasiranim Niorom 11 bodova. Pored toga Sošo nije u formi, u poslednje tri utakmice nisu pobedili, imaju dva remija i jedan poraz.

Predlog

U prvom delu sezone ova dva rivala odigrala su odličan meč koji je Sošo dobio sa 4:2. Pre toga su se prethondi put sastali pre punih pet godina kada su obe ekipe igrale u Ligi 2. Šanse u ovom meču su blago na strani domaćina i to isključivo zbot trenutno bolje forme. Za jedinicu, koju preporučujemo, dobija se kvota 1.95 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.