Ponedeljak, 04/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
04/03MVV vs DordrechtUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
27/02/2024 16:59
Ekipa Mastrihta će u okviru 28. kola Erste divizije dočekati ekipu Dordrehta. Utakmica je na programu u petak od 20 časova.
Mastriht

Ekipa Mastrihta je nakon 27 odigranih mečeva na skoru od 10 trijumfa, 7 remija i 10 poraza, te su trenutno na 11. mjestu na tabeli sa 37 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, te su u posledjih 5 mečeva upisali po 2 trijumfa i 2 remija, te jedan poraz. U poslednjem kolu su remizirali sa ekipom Den Haga rezultatom 2:2. Igraju veoma efikasno tokom čitave sezone i na njihovim utakmicama obično pada veliki broj golova.

Dordreht

Ekipa Dordrehta se, iako se tome niko nije nadao, nalazi na visokom 4. mjestu na tabeli sa 46 osvojenih bodova, što je 7 bodova manje od direktnog mjesta koje vodi u elitni rang. U poslednje vrijeme su značajno podigli formu, te su trenutno u nizu od 2 uzastopna trijumfa. U poslednjem kolu su slavili protiv mlade ekipe PSV-a rezultatom 0:1. Tokom čitave sezone igraju veoma efikasno, a sa 50 postignutih golova predstavljaju jednu od najefikasnijh ekipa u ligi.

Prijedlog

Mišljenja smo da nas ovde čeka jedan veoma efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.59 u Primobet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.