Ponedeljak, 04/03 - Fudbal, Francuska, National
04/03Rouen vs SošoUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
02/03/2024 12:46
U poslednjoj utakmici 21. kola francuske Nacionalne lige sastaju se dve ekipe iz sredine tabele. Meč u Ruanu igra se u ponedeljak u 18.30.
Ruan

Ekipa iz Normandije ima napornu sedmicu iza sebe. Pored utakmice u prvenstvu koji su igrali prošlog vikenda, morali su na teren i u Jupu Francuske. Igrali su meč četvrtfinala protiv člana Lige 2 Valensijana i nisu uspeli da ostvare svoj navećei uspeh. Izgubili su tek posle izvođenja penala, ali treba reći i da su izjednačili u sudijskoj nadoknadi regularnog dela. Sada mogu u potpunosti da se okrenu ligaškom takmičenju, mada su njihove ambicije skromne i odnose se isključivo na opstanak u trećoj ligi. Nije ni čudo što je tako, iz lige ispada čak šest timova i koliko god njihova pozicija izgledala stabilno po plasmanu, treba rečći da su od prvog tima u zoni ispadanja udaljeni samo 4 boda.

Sošo

Ekipa iz grada čuvenog po automobilskoj industriji nenadano se našla u trećoj ligi. Zbog finansijskih problema i zbog činjenice da kineski vlasnici nisu mogli da obezbede garancije za nastup u Ligi 2, tim Sošoa morao je da bude izbačen u Nacionalnu ligu i to na dan kada je kretalo novo prvenstvo. Bio je to težak udarac za prvi profesionalni klub koji je nastao u Francuskoj još daleke 1928. godine. Sezona za ekipu iz Burgundije nije tekla po planu, šok sa njenog početka dugo se zadržao imale su šanse da se Sošo odmah vrati u drugu ligu. Na tabeli pred ovaj meč zauzimaju 7. mesto i drugoplasirani Nior ima čak 13 bodova više. Očigledno je da će Sošo morati da se privikne na ovo društvo u kome će, sva je prilika, igrati i naredne sezone.

Predlog

Ruan je grad na krajnjem severo-zapadu Francuske i poznata je luka, dok Sošo dolazi sa istoka ove zemlje. Ova dva tima se, do jesenas, nikada nisu sastale, a njihov premijerni okršaj završen je pšobedom Ruana u Sošou sa 1:0. Tvrd meč očekujemo i sada, možda su gosti, pre svega zbog umora domaćin, blagi favoriti, ali golova opet neće biti mnogo. Za 0-2 gola kvota je 1.65 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.