Nedelja, 21/04 - Fudbal, Italija, Serija A
21/04Sasuolo vs Lecce1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
19/04/2024 13:44
Italijanska Serija A se polako bliži svom kraju, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Sasuola i Lećea. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za nedelju u 12 časova i 30 minuta.
Sasuolo

Malo ko je mogao pre početka šampionata da pretpostavi da će Sasuolo imati ovoliko problema oko opstanka u društvu najboljih, ali nažalost je trenutno takva situacija da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni.
U prošlom kolu je tim iz Ređo Emilije odigrao jedan odličan meč pred svojim navijačima protiv Milana, na kom ova ekipa nažalost nije uspela da pobedi Milan, a krajnji rezultat je bio 3:3.

Leće

Sigurno je da svi pamtimo fantastične partije Lećea sa početka sezone, međutim, kako sada stvari stoje to je bilo i otprilike sve što smo videli od ovog tima.
Trenutno je tim sa juga Italije stacioniran na trinaestom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ekipe, pa deluje da ćemo ovaj tim i sledeće sezone gledati u društvu najboljih.
Inače, u prošlom kolu je Leće ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Empolija kada je bilo 1:0.

Naš predlog

Sasuolu gori pod nogama i više nego jasno je zašto vam ovde savetujemo da se opredelite za jedinicu, a sve to uz fenomenalnu kvotu u Meridianu koja iznosi 2.30, uz konstataciju, da nam vrlo verovatno duel u Ređo Emiliji može doneti i dosta pogodaka.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.