Četvrtak, 16/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
16/05Flamengo vs BolívarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
8 / 10 Ulog
14/05/2024 16:46
Noć između srede i četvrtka je rezervisana za nove mečeve u okviru ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Flamenga i Bolivara. Početak ovog duela je zakazan za 02:30h.
Flamengo

Sigurno je da je brazilski predstavnik jedan od glavnih kandidata za samu završnicu Kopa Libertadores, a svakako da će tim sa Marakane dati sve od sebe da posle nekoliko godina posta dođe do novog naslova prvaka Brazila.
Kada se radi o elitnom klupskom takmičenju Južne Amerike, Flamengo se trentno nalazi na katastrofalnom trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na Palestino, ali i čak šest bodova manje od prvoplasiranog Bolivara, a zanimljivo da će tim sa Marakane upravo protiv Bolivara i odmeriti snage u ovom kolu.

Bolivar

Ekipa Bolivara zaista blista u ovogodinjem izdanju Kopa Libertadores, a svakako da je glavni podatak za to podatak da je bolivijski predstavnik na dva kola pre kraja grupne faze izborio plasman u osminu finala, što i jeste bio primarni cilj.
Na četiri odigrana susreta lider na tabeli ove grupe je ostvario čak tri trijumfa, uz samo jedan remi.
U prošlom kolu su fudbaleri Bolivara remizirali na nimalo naivnom gostovanju kod Miljonariosa, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Flamengo je praktično pod moranjem, pošto su brazilskom klubu neophodni bodovi da bi ostao u igri za plasman u nokaut fazu, dok Bolivar može da odigra maksimalno rasterećeno i mišljenja smo da će to i biti slučaj, pa vrlo lako možemo prisustvovati velikom broju pogodaka, zbog čega vam i predlažemo da se oprobate sa igrom 4+ uz kvotu 2.00 u Superbetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.