Sreda, 15/05 - Fudbal, Španija, La Liga
15/05Hetafe vs Atletiko MadridUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
15/05/2024 04:06
Hetafe će u okviru 36. kola La Lige dočekati ekipu Atletiko Madrida. Utakmica je na programu od 22 časa.
Hetafe

Hetafe je ovu sezonu odigrao na veoma visokom nivou, a svakako da je najbitnije to što se opstanak ovog tima ni u jednom trenutku nije ni doveo u pitanje, a svakako da je to primarni cilj godinama unazad.
Na tri kola prije kraja tim iz predgrađa Madrida je stacioniran na desetom mjestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa tijesno poražena na gostovanju kod Kadiza, kada je bilo 1:0.

Atletiko Madrid

Sa druge strane, nije da su Madriđani briljirali ove sezone, ali je ponovo ova ekipa praktično bez dosta muke stigla do četvrte pozicije i plasmana u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje. Trenutno Jorgandžije imaju čak osam bodova viška u odnosu na Atletik Bilbao, i nije realno da Baskijci ugroze tu prednost, pa je i četa Čola Simeonea ostvarila svoj primarni cilj za ovu sezonu. Ukoliko u narednoj sezoni žele nešto više, moraće dobrano da se pozabavi situacijom unutar tima, kom itekako treba osvježenja.

Naš prijedlog

Sva je prilika da nas očekuje jedan veoma otvoren meč gdje golova neće manjkati, pa vam predlažemo da se oprobate sa igrom 3+ koju kladionica PrimoBet plaća sa kvotom 2.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.