Nedelja, 19/05 - Fudbal, Argentina, Primera
19/05Banfild vs Urakan1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/05/2024 13:40
Argentinsko fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Banfilda i Urakana. Početak duela između ove dve ekipe je zakazan za 22:45h.
Banfild

Fudbaleri Banfilda su sa velikim ambicijama započeli ovogodišnje izdanje elitnog ranga argentinskog fudbala, međutim, ova ekipa se nije proslavila u prvom kolu.
Naime, Banfild je poražen na gostovanju kod Santa Fea, a taj duel je pripao domaćoj ekipi i to sa minimalnim rezultatom.
Ostaje da se vidi da li će Banfild moći da se podigne na svom terenu protiv Urakana, uz konstataciju da Banfild godinama unazad igra sjajno na domaćem terenu.

Urakan

Urakan je za razliku od svog protivnika na večerašnjem duelu u prvom kolu odigrao jedan zaista sjajan meč i bez većih problema slavio na svom stadionu protiv nimalo naivne ekipe Defense i Hustisije.
Taj susret je završen rezultatom 3:1, a na tom duelu je blistao bivši fudbaler Udinezea Puseto, koji je postigao vodeći i pobedonosni pogodak, i to u trećem minutu sudijske nadoknade, nakon što je Defensa u 87. minutu smanjila na 2:1.
Ipak, i bez toga, moramo pomenuti da je Urakan bio daleko bolji rival na tom susretu i potpuno zasluženo stigao do trijumfa.

Naš predlog

Kao što smo već napomenuli, Banfild godinama unazad igra veoma dobro na svom stadionu a mišljenja smo da će to slučaj biti i večeras pa vam savetujemo da se fokusirate na jedinicu za koju je kladionica Superbet pripremila sjajnu kvotu 2.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.