Utorak, 11/06 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
11/06Zelenortska Ostrva vs Libija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
10/06/2024 18:07
Selekcija Zelenortskih Ostrva će u okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dočekati ekipu Libije. Utakmica je na programu od 18 časova.
Zelenortska Ostrva

Ova egzotična ostrvska država je u poslednjih par godina doživjela ogroman procvat u fudbalskom smislu, pošto je dosta njihovih igrača sreću okušalo u Evropi. Pokazali su se kao veoma uspiješni i selekciju sada mahom čine iskusni igrači koji igraju fudbal na visokom nivou. Nakon 3 odigrana meča u ovim kvalifikacijama su upisali po jedan trijumf, remi i poraz. Trenutno se nalaze na 4. mjestu na tabeli sa 4 osvojena boda i ovaj meč im je biti ili ne biti.

Libija

Iako već dosta godina unazad ova zemlja ne igra na velikim međunarodnim takmičenjima, vrlo lako bi moglo da se desi da ih gledamo na narednom Mundijalu. Trenutno se nalaze na 2. pozicij na tabeli sa 2 trijumfa i jednim remijom u tri odigrana meča. Zanimljivo je da su remizirali sa veoma kvalitetnom reprezentacijom Kameruna rezultatom 1:1, što dodatno potvrđuje njihov kvalitet. U poslednjem kolu su trijumfovali protiv Mauricijusa rezultatom 2:1.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin slaviti u ovom meču, a kvota na njihov trijumf u King kladionici iznosi 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.