Utorak, 11/06 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Azija
11/06UAE vs BahreinDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
10/06/2024 18:21
Selekcija Ujedinjenih Arapskih Emirata će u okviru 6. kola kvalifikacija za Mundijal, dočekati selekciju Bahreina. Utakmica je na programu od 19 časova.
UAE

Selekcija Ujedinjenih Arapskih Emirata je u prethodnih 5 kvalifikacionih utakmica ostvarila ubjedljivih 5 trijumfa i tako obezbijedila plasman u završnu fazu kvalifikacija za Mundijal. Postigli su čak 15 pogodaka i primili samo 1, što potvrđuje da se radi o kvalitetnoj ekipi. U poslednjem kolu su ubjedljivo slavili protiv selekcije Nepala rezultatom 0:4, dok su u prvom meču protiv Bahreina slavili sa 2:0.

Bahrein

Selekcija Bahreina je pored Ujedinjenih Arapskih Emirata selekcija koja je najviše pokazala i tako se plasirala u narednu rundu kvalifikacija. U 5 utakmica su upisali 3 trijumfa i po jedan remi i poraz. Postigli su 10 golova, a primili su 2 upravo protiv svog narednog protivnika. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali protiv selekcije Jemena, u meču bez golova.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će uslijed rasterećnosti obje ekipe postići makar po gol, a kvota na igru GG iznosi 1.79 u MozzartBet kladionici.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.