Utorak, 11/06 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Afrika
11/06Čad vs Comoros1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/06/2024 18:26
Selekcija Čada će u okviru 4. kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, dočekati selekciju Komora. Utakmica je na programu od 18 časova.
Čad

Selekcija Čada je nakon 3 odigrana meča u kvalifikacijama pokazala najmanje od svih timova, te se trenutno zasluženo nalaze na poslednjem 6. mjestu u grupi. Upisali su sva 3 poraza, a od njih su redom bolji bili igrači Malija, Madagaskara i Srednjoafričke Republike. Primili su 7 golova, a postigli samo 1, što je svakako najgori učinak u čitavoj grupi. Već sada imaju minimalne šanse da se dokopaju makar i druge pozicije.

Komori

Selekcija Komora bilježi sasvim solidne rezultate u poslednjih nekoliko godina i ne bi čudilo da ih gledamo na narednom Mundijalu. Imaju veoma solidan tim i već dugo godina su na okupu. Nakon 3 odigrana kvalifikaciona meča ostvarili su 2 trijumfa i poraz u poslednjem kolu od selekcijeMadagaskara. Trenutno sa 6 osvojenih bodova dijele prvu poziciju upravo sa ovom selekcijom, a bodovi sa ove utakmice su im neophodni.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će gostujući tim odnijeti pobjedu u ovom meču, a kvota na trijumf Komora iznosi 1.75 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.