Sreda, 12/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/06Botafogo vs FluminenseDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
11/06/2024 07:36
Brazilka Serija A nam je do sada donela nekoliko vrhunskih mečeva, a ovog puta smo za vas pripremili duel između Botafoga i Fluminensea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Botafogo

I dalje je nejasno kako je Botafogo prošle sezone ispustio naslov prvaka Brazila, pošto je ova ekipa imala u jednom trenutku čak i dvocifrenu prednost u odnosu na svoje najbliže rivale, međutim, kada je to bilo najmanje potrebno ovaj tim je ušao u crnu seriju, što je iskoristio Palmeiras i stigao do novog naslova prvaka.
Kada je ovogodišnje izdanje Serije A u pitanju, trenutno se Botafogo nalazi na odličnom trećem mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa slavila na gostovanju kod Korintijansa, kada je bilo 0:1.

Fluminense

Prošla sezona za Fluminense je bila jedna od najuspešnijih u istoriji, pošto je brazilski predstavnik stigao do naslova prvaka Južne Amerike, i to nakon velikog trijumfa protiv Boke Juniors u velikom finalu.
I ovog puta Marselo i drugari imaju najviše moguće ciljeve, a dosadašnji tok sezone je za zaborav, pošto se trenutno ovaj tim nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na najugroženije timove.
Inače, u prošlom kolu je Fluminense samo remizirao na svom stadionu protiv Žuventudea, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Iako je Botafogo do sada dosta više pokazao od svog protivnika, mišljenja smo da je samo pitanje trenutka kada će Fluminense proigrati, a to bi verovatno mogao da bude slučaj već večeras, pa vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom X2 uz kvotu 1.81 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.