Sreda, 12/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/06Bragantino vs Atletiko MineiroUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
11/06/2024 07:41
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a ovog puta smo za vas pripremili meč između Bragantina i Atletiko Mineira. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Bragantino

Bragantino je godinama unazad stabilan prvoligaš, a nije bila retkost ni da ovu ekipu vidimo u klupskim takmičenjima u Južnoj Americi.
Trenutno je situacija takva da se klub čiji je glavni sponzor Red Bul nalazi na sjajnom šestom mestu koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na veoma teškom gostovanju kod Gremija, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Atletiko Mineiro

Ne tako davno je Atletiko Mineiro stigao do naslova prvaka Brazila, međutim, od tada ova ekipa nije odigrala onako kako se to i očekuje.
Primarni cilj će i ovog puta bez ikakve sumnje biti borba za plasman u Kopa Libertadores, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na desetom mestu na tabeli.
Ono što je veoma zanimljivo je da je Atletiko Mineiro na šest odigranih mečeva ne zna za poraz, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Baije, kada je bilo 1:1.

Naš predlog

Veoma težak meč za prognoziranje, ali se čini da će nam ovaj duel doneti dosta pogodaka, pa je topla preporuka igra 3+ za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.