Petak, 14/06 - Fudbal, Belorusija, Vysshaya Liga
14/06Svisloch vs GomelUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
12/06/2024 19:19
Dve ekipe iz sredine tabele beloruske Višaja lige sastaju se u okviru 12. kola. Meč je na programu u petak od 17 časova.
Islač

Tim iz grada Molodečno je loše odigrao prvih 11 kola u Višaji. Islač ima 13 osvojenih bodova što je u ovom momentu dovoljno samo za 10. mesto na tabeli a oni su pršlu sezonu završili na visokoj četvrtoj poziciji. Za razliku od prvenstva u Kupu Belorusije su bili mnogo bolji i igrali su pre dvadesetak dana finale ovog takmičenja. Nažalost, do trofeja nisu stigli i poraženi su od ekipe Nemana iz Grodna sa 2:0. Sada im ostaje da pokušaju da uhvate priključak sa vodećim timovima u prvenstvu, a to je trojka na vrhu, Žodino, Neman i Dinamo iz Minska. U prethodnom kolu Islač je poražen od Naftana sa 2:1.

Gomel

Gosti iz Gomelja su trenutno na sedmom mestu sa 17 bodova iz 11 utakmica. Njihove ambicije su veće ali sumnjamo da ove sezone mogu d mesta koje vodi u evropske kupove. Za beloruske klubove, kao što je Gomel, to i nije neki prioritet jer im nije dozvoljeno da domaće utakmice igraju u svojoj zemlji, pa je njima to samo nepotrebi trošak i napor u letnjim mesecima. U prethodnom prvenstvu, u kom je trijumfovao Dinamo iz Minska ispred Nemana iz Grodna, Gomel je zauzeo 6. mesto. Trenutno su u seriji od sedam mečeva bez poraza u prvenstvu, a uz tri pobede imaju i 4 remija. Odbrana je glavi adut ovog tima, primaju manje od jednog gola po meču, a na poslednjih šest utakmica mreža im se samo jednom zatresla.

Predlog

Gomel je u boljem momentumu iako su prošle sezone bili slabiji od Islača. Sada je nešto drugačija a posebo u prethodna dva meseca kada Gomel ne zna za poraz. Prošle godine je Islač dobio oba meča protiv Gomela, a što se tiče prvog ove sezone smatramo da je najrelanije igrati na mali broj golova. Za 0-2 gola kvota je 1.80 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.