Petak, 14/06 - Fudbal, Egipat, Premier League
14/06Ceramica Cleopatra vs ZamalekUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
12/06/2024 19:33
U šampionatu Egipta sastaju se dva tima iz prestonice ove zemlje. Keramika Kleopatra dočekuje Zamalek u petak od 18 časova.
Keramika Kleopatra

Ovaj tim iz Kaira je u dobroj formi i nalazi se na solidnom 7. mestu. Egipatsko prvenstvo ne može se sagledati u par momentata jer su timovi odigrali različiti broj utakmica i sve dok se to bar malo ne unormali, nećemo imati istiniti utisak. Ipak, trenutni plasman može se oceniti kao potpuno zadovoljavajući, pre svega jer je Keramika Kleopatra u prošloj sezoni prvenstvo završila tek na 13. mestu sa samo 4 boda više od prvog tima koji je bio ispod crte i morao u niži rang. Prethodni meč odigrali su pre nekih dvadesetak dana i pobedom nad nižerazrednim Makadijem plasirali su se u osminu finala najmasovnijeg takmičenja.

Zamalek

Jedan od najpoznatijih afričkih timova ne može da se prepozna u ovoj sezonu. Prethodnu je Zamalek završio na trećoj poziciji i izborio Kup konferedacije, a sada su daleko od vrha tabele. Zamalek je tek na 12. mestu ali je zbog obaveza u međunarodnom kupu odigrao mnogo manje utakmica nego većina ligaša iz Super lige. Tek su na 17 odigranih mečeva a sakupili su 28 bodova. To je pred ovo kolo čak 25 manje od vodećeg Piramidsa ali je lider odigrao 5 utakmica više. Čak i da dobiju svih pet mečeva fudbaleri Zamaleka će opet imati dvocifreni zaostatak za liderom i jasno je da od borbe za titulu nema ništa, pošto se novi afrički šampiona, tim Al Ahlija, najviše pita.

Predlog

Prvi put se u ovoj sezoni sastaju Zamalek i Keramika Kleopatra. U prvenstvu Egipta je bila pauza zbog obaveza nacionalnog tima u kvalifikacijama za Mundijal u Americi. Plan Faraona je da se nađu na Svetskom prvenstvu pošto nisu bili u Kataru. Sve je podređeno tome pa i elitno nacionalno takmičenje. Za ovaj meč predlažemo mali broj golova, pošto je i na prethodnom pao samo jedan. Za 0-2 gola kvota je 1.82 u kladionici Primobet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.