Petak, 14/06 - Fudbal, Letonija, Virsliga
14/06Valmiera / BSS vs TukumsPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
13/06/2024 17:23
Ekipa Valmiere će u okviru 18. kola elitnog ranga Letonije dočekati ekipu Tukumsa. Utakmica je na programu od 17 časova.
Valmiera

Ekipa Valmiere je u novu sezonu ušla veoma dobro i sigurno je da će se do kraja boriti za mjesto koje garantuje kvalifikacije za Evropu. Trenutno se nalaze na 3. mjestu na tabeli sa 33 osvojena boda, što je za deset manje od prvoplasiranog RFS-a. Odlukom saveza oduzeta su im 3 boda, međutim to nije mnogo uticalo na njih. U poslednje vrijeme igraju u sjajnoj formi i u nizu su od pet trijumfa.

Tukums

Ekipa Tukumsa je nakon 17 odigranih kola upisala 5 trijumfa, 3 remija i 9 poraza, te se trenutno nalaze na 6. mjestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova. U poslednje vrijeme igraju u veoma slaboj formi, pa tako na poslednjih 5 mečeva imaju 4 poraza i 1 remi. U nizu su od 3 uzastopna poraza, od kojih je poslednji bio protiv  Aude rezultatom 1:4. Imaju jednu od najlošijih ekipa u ligi sa 31. primljenim golom.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaći tim opravdati ulogu favorita, te da će doći do ubjedljive pobjede koja će već na poluvremenu riješiti pitanje pobjednika. Naš prijedlog je igra 1/1 po kvoti 1.45 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.