Subota, 15/06 - Fudbal, Argentina, Primera
15/06Boka Juniors vs Velez Sarsfild1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/06/2024 17:51
Dok traje Evropsko prvenstvo, uveliko su u toku argentinsko i brazilsko prvenstvo, pa smo zato ovog puta za vas analizirali duel između Boke Juniors i Veleza. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za ponoć.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors se nisu proslavili prošle sezone, a ovog puta će sasvim sigurno primarni cilj biti naslov prvaka Argentine i na prvi pogled vidimo da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim sa Bombonjere nalazi na katastrofalnom devetnaestom mestu na taeli sa samo četiri osvojenih bodova, i to pošto je argentinski velikan do sada ostvario samo jedan trijumf, jedan remi i dva poraza. U prošlom kolu je Boka Juniors poražena u gostima kod Platensea, kada je bilo 1:0.

Velez

Što se tiče Veleza, ovaj tim je trenutno stacioniran na šesnaestom mestu na tabeli, a do sada je ovaj klub doživeo samo jedan poraz i to u prvom kolu na gostovanju kod Himnazije iz La Plate, pošto je taj meč završen rezultatom 3:1.
Nakon toga je šesnaestoplasriani tim na tabeli vezao tri meča bez poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom stadionu protiv Tukumana kada je bilo 1:1.
Na gostovanjima je do sada Velez odigrao dva meča i jednom izgubio a jednom remizirao.

Naš predlog

Boka Juniors u ovako ranoj fazi prvenstva ne može sebi da dozvoli još jedan rezultat, pa smo mišljenja da će Kavani i drugari od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu Veleza, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa jedinicom za koju je kladionica Superbet pripremila koeficijent 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.