Nedelja, 16/06 - Fudbal, Farska Ostrva, Premier League
16/06EB / Streymur vs KÍUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
14/06/2024 11:22
Aktuelni prvak Farskih Ostrva nije započeo sezonu na očekivan način. Meč sa Strjemurom igra se u nedelju od 16 časova.
Strejmur

Domaći tim je u seriji loših rezultata sa samo jednom pobedom u poslednjih mesec i po dana. Sve to se odrazilo i na tabelu u prvenstvu Farskih Ostrva pa je Strejmur na 8. mestu sa samo bodom više od prvog tima ispod crte. U ovom prvenstvu igra 1o timova a iz lige ispadaju dve poslednje ekipe pa je jasno u kako su opasnoj situaciji fudbaleri iz Strejmnesa. Ipak, navikli su u Strejmuru na ovakve scenario, u prošloj sezoni su takmičenje okončali na šestoj poziciji, dalkeo od plasmana u Evropu u koju su se plasiranle četiri prvoplasirana tima. Kad kažemo daleko, mislimo na bodovnu razliku a ona je iznosila čak 32 boda u odnosu na B36 iz Toršavna koji je na kraju bio četvrti.

Klaksvik

Ki iz Klaksvika je ušao u istoriju fudbala na Ostrvima. Postali su prvi klub iz ove zemlje koji je zaigrao u grupnoj fazi nekog od evropskih kupova. Bilo je to prošle sezone kada suu završili u Ligi konferencija i igrali protiv slovenačke Olimpije, francuskog Lila i slovačkog Slovana. Uspeli su da osvoje neke bodove a dva su otkinuli i Lilu na svom terenu. Da bi ponovili ovaj uspeh trebale im dosta sreće u kvalifikacijama ovog leta, ali će im put biti olakšan zbog osvojene titule u prošlj sezoni. Ono što nije dobro je njihov trenutni status u prvenstvu. Klaksvik je tek treći, u leđa gledaHB Toršavnu i Vikinguru, a oba tima imaju po 6 bodova više od njih. U prošlom kolu Ki je doživeo poraz od Vikingura na svom terenu.

Predlog

Ki više nema prostora ni za kakav kiks, posebno u duelima sa timovima poput Strejmura. Šest bodova prednosti, koliko imaju Vikingur i HB nisu malo u ligi kakva je ova na Farskim Ostrvima i to će teško nadoknaditi, pogotovo ako budu gubili međusobne duele protiv ova dva tima. Ovo je drugi međusobni okršaj sa Strejmurom a prvi je Klaksvik dobio sa 1:0. Neče ni sad biti previše golova a za 0-3 kvota je 1.58 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.