Tip dana: Olimpijakos – Barnli: Presudiće Olijevo iskustvo u evro takmičenjima!

Jedan od najzanimljivijih mečeva plej ofa za ulazak u Ligu Evrope biće susret između grčkog Olimpijakosa i engleskog Barnlija. Tim iz Grčke je već navikao na ovakve mečeve, dok je ekipi Barnlija ovo istorijski izlazak u Evropu. Meč je na programu od 20 časova.

Olimpijakos: Glavni cilj je povratak titule u grčkom prvenstvu!

Nakon sedmogodišnje vladavine tima Olimpijakosa u Grčkoj, i tome je došao kraj, pošto je prošle sezone ekipa AEK-a posle dosta kontroverzi na iznenađenje svih došla do titule. Tim iz prestonice Grčke, ne samo da nije bio prvi, već nije uspeo da dođe ni do drugog mesta što je značilo da ova ekipa posle mnogo vremena neće igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već se morala zadovoljiti kvalifikacijama za drugo po kvalitetu evropsko takmičenje.
Tim je preuzeo portugalski trener Martins, a glavni cilj je pre svega titula šampiona Grčke, pošto je prethodna sezona bila za zaborav.
U prethodnom kolu kvalifikacija, tim iz Atine je bez većih poteškoća savladao u oba meča švajcarski Lucern. U prvom meču je bilo 4:0, a u drugom 3:1, pa je ovo jasan pokazatelj da je tim Olimpijakosa na najozbiljniji mogući način shvatio ovu sezonu.
Što se tiče promena u igračkom kadru, ovog leta je grčka ekipa doživela ogromnu rekonstrukciju, pa je tako u timu koji je nastupio protiv Lucerna bilo samo dva igrača iz prošle sezone.

Barnli: Još jedan korak do sna!

Za razliku od ekipe Olimpijakosa kojoj je ovo tek treći meč u Evropi ove godine, tim Barnlija igra svoj sedmi meč. Ono što je posebno zanimljivo je da Barnli ove sezone još uvek nije uspeo da pobedi u regularnih 90 minuta, pošto je u Ligi Evrope Aberdin i Bašakšehir prošao nakon produžetaka, dok su u prvenstvu igrali nerešeno sa Sautemptonom na startu Premijer lige, dok su u prošlom kolu dosta neočekivano izgubili kući od Votforda i primili čak tri gola na tom meču.
Ono što je svakako dobra stvar po ovaj tim koji prvi put igra u evropskim takmičenjima je ta što se golman Hiton vratio treninzima i očekuje se njegovo pojavljivanje u sastavu koji konkuriše za ovaj meč. A ono što nije dobro za ekipu iz Premijer lige je to što su povređeni prvi golman Poup, kao i dva odlična veznjaka, Brejdi i Defur, pa će trener ove ekipe morati da se okrene prinudnim rešenjima.
Ono što je je posebno zanimljivo je da je ekipa Barnlija do meča sa Votfordom primila ukupno dva gola na svim mečevima, a onda u tom dvoboju primila čak tri, što je veliko iznenađenje obzirom da ovaj tim važi za tvrdu i defanzivnu ekipu.

Naš predlog

Ako postoji nešto što bi moglo da presudi ovaj meč, onda je to svakako ogromno Olimpijakosovo iskustvo u ovakvim mečevima pošto su dugogodišnji učesnici Lige šampiona. Barnli će se opredeliti za defanzivan pristup igri, što je i njihov karakterestični stil. Očekuje se da stadion Olimpijakosa bude ispunjen do poslednjeg mesta, što će predstavljati veliku prednost za tim iz Pireja.
Predlažemo vam da na ovom meču odigrate 1 koji kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.58. Takođe, ne treba ovde očekivati previše golova, pa treba pokušati sa igrom 0-2 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 1.51.
Za one nešto hrabrije predlažemo vam da na ovom meču pokušate sa igrom x-1 koju kladionica 10bet plaća sa kvotom 4.Registruj se na 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.